PROGRAM DE PESCUIT

Pentru cei pasionati de pescuit propunem un sejur tematic . Delta Dunarii are nenumarate locuri care ascund stiuca, crap, somn, salau, biban, avat si caras. Ghizii nostrii buni cunoscatori ai Deltei va vor ajuta sa le descoperiti. Programul este flexibil si se organizeaza in functie de dorintele dumneavoastra si de speciile care prezinta interes.

Inainte de a veni in Delta la pescuit, oaspetii nostri sunt sfatuiti asupra echipamentelor ce le sunt necesare, in functie de perioada din an aleasa si de speciile vizate. Se pleaca, de regula, odata cu rasaritul soarelui, in barca cu motor, pentru a se ajunge in timp util la locurile de pescuit. La cerere, pentru asigurarea unui program prelungit de pescuit, pensiunile ofera hrana rece turistilor pescari sau se poate organiza un picnic in mijlocul naturii.
Odata ajunsi la destinatie, se "momesc" locurile, se instaleaza lansetele, se bea o tuica si se asteapta prada. Daca pestele se lasa prea mult asteptat, se schimba locul sau se tinteste o alta specie. Le dorim pescarilor nostri: "Fir intins!"

Programul detaliat:
Ziua 1
Sosire in orasul Tulcea, transfer cu nava de pasageri catre una din localitatile din Delta, cazare.

Ziua 2
Deplasare cu barca cu motor catre locul de pescuit. Prima zi se tatoneaza terenul iar apoi se face programul pentru zilele urmatoare.

Ziua 3
O zi intreaga de pescuit cu masa de pranz servita in regim de picnic.

Ziua 4
O noua zi de pescuit cu pranz servit in regim de picnic.

Ziua 5
Ultima zi de pescuit, cu pranz servit in regim de picnic.

Ziua 6
Transfer catre orasul Tulcea.

Programul contine :
- 5 nopti de cazare cu pensiune completa
- Barca cu motor si ghid specializat pentru patru zile
- Transfer cu nava de pasageri catre localitatea unde se afla pensiunea si retur la Tulcea
- Nu intra in costul programului bauturile alcoolice, permisul de pescuit si alte detalii care nu sunt cuprinse in program. Va putem oferi diverse momeli contra cost.

Durata programului se poate modifica in functie de preferinte, astfel daca doriti un program mai scurt sau mai lung va putem personaliza acest program.

Cost total al programului : 221 euro/pers.
*Programul se organizeaza pentru minimum3 persoane.