PROGRAM DE 6-8 ZILE IN DELTA

Programul de fata se adreseaza celor care doresc sa-si petreaca o vacanta inedita in mijlocul naturii. Cazarea se face in pensiuni de doua sau trei flori. Se organizeaza diverse excursii si diferite activitati. In cadrul programului exista mai multe componente légate de ornitologie, fauna, traditii si cultura.

Program detaliat:
Ziua 1
Sosire in orasul Tulcea si transfer catre localitatea Crisan cu nava de pasageri. Cazare la pensiune; prezentarea detaliata a progamului, dupamiaza libera.

Ziua 2
Excursie cu barca cu motor in partea de Nord a satului, se viziteaza canale, lacuri si un sat de pescari. Prinzul se va servi in regim de picnic. Prima incursiune in lmea pasarilor.

Ziua 3
Excursie de o zi, cu picnic. Se are in vedere vizitarea altor zone salbatice precum si observarea altor specii de pasari. Pescuitul -activitate traditionala in delta Dunarii.

Ziua 4
Vizitarea centrului de informare. Masa de pranz se serveste la pensiune. Plimbare cu barca cu rame in trei lacuri apropiate de sat.

Ziua 5
Vizitarea satului si padurii Letea. Masa de pranz in regim de picnic. Seara traditionala cu muzica si foc de tabara.

Ziua 6
Dimineata libera, masa de pranz se serveste la pensiune. Transfer catre Sulina, cazare, plimbare prin oras.

Ziua 7
Zi de relaxare cu vizitarea obiectivelor din Sulina; plaja si baie la Marea Neagra.

Ziua 8
Transfer la Tulcea cu nava de pasageri.

Programul contine
- Sapte nopti de cazare in pensiune copleta - Patru zile de excursii cu barca cu motor - Toate activitatile mentionate in programul detaliat
*Programul nu include: Transfer cu nava de pasageri Tulcea-Crisan si retur

Cost program: 60 Euro/zi/persoana:
de 6 zile: 360 euro/pers
de 8 zile: 480 euro/pers

*Acest program se poate organiza pentru minim 2 persoane. Numarul maxim de participanti este de 15 personae. In conditii exceptionale programul poate fi organizat si pentru grupuri de pana la 30 persoane.