PROGRAME TURISTICE

Programele oferite de agentia noastra se desfasoara atat la pensiunile ecoturistice cat si pe hotelurile plutitoare de doua si trei stele.

Ele sunt concepute in asa fel incat ofera oaspetilor nostri posibilitatea sa descopere frumusetea peisagistica a Deltei, sa observe flora si fauna, sa poata lua contact cu traditiile si cultura locala sau sa-si incerce norocul la pescuit. In afara de seviciile de masa si cazare acordam o desosebita atentie excursiilor pe care le organizam.

Programele turistice organizate la pensiuni contin excursii cu canoe, barca la rame sau cu motor, ori cu salupe, in functie de distante si de obiectivele programului respectiv. Conducatorii excursiilor, fiind localnici, cunosc foarte bine Delta Dunarii si sunt vorbitori de limba engleza, franceza, germana sau rusa . Ghizii nostri ofera informatii competente cu privire la aspectele naturale si sociale intalnite.
In ceea ce priveste programele organizate pe hotelurile plutitoare, precizam ca acestea se pot desfasura pe 15 trasee turistice de baza, acceptate de ARBDD (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii). Hotelurile plutitoare se deplaseaza pe canalele principale urmand ca pe canalele mai mici, putin adanci, accesul sa se faca cu ambarcatiuni usoare (barci la rame sau cu motor).

Pentru mai multe detalii accesati fiecare program in parte.