CRISAN

Pensiunea VASILIU PETRE (2 margarete)
Se compune din 4 dormitoare: 2 cu 2 paturi duble si 2 cu un pat simplu. In pensiune se afla 2 grupuri sanitare (apa calda asigurata) TV color (in familie) si are acces la Internet.
Se ofera pensiune completa pentru 28 Euro/pers/zi persoana pe zi.
Se organizeaza excursii cu barca la rame si motor si excursii cu canoe la care se aduga si serviciile de ghid in limbile franceza, engleza, germana si rusa


Pensiunea GHEORGHE SILVIU (3 margarete)
Dispune de (18 locuri) - situata in loc. Crisan, pe malul drept, pensiunea contine 6 camere fiecare camera cu baie proprie cu apa calda si rece curenta si 3 camere cu o baie comuna.Pensiunea dispune de living, sufragerie si terasa la Dunare.
Se ofera pensiune completa pentru 130 lei persoana pe zi.


Pensiunea TROFIM SORIN (2 margarete)
Se compune din 5 dormitoare: 4 cu 1 pat dublu si 1 cu 1 pat simplu. In pensiune se afla 3 grupuri sanitare (apa calda asigurata) si TV color (in familie).
Se ofera pensiune completa pentru 28 Euro de persoana pe zi. Se organizeaza excursii cu barca la rame si motor la care se aduga si serviciile de ghid in limbile franceza si engleza


Pensiunea «Maria» (2 flori) - 8 locuri
Dupa aproximativ 500 de metri pe partea stanga la coborarea din vapor, privirea va va fi atrasa de o terasa acoperita cu stuf, semn ca ati ajuns la destinatie. Curtea plina cu flori si gazdele primitoare va vor face sa petreceti un sejur foarte placut. Pensiunea se compune din 4 dormitoare: 2 cu 2 paturi double + cate unul simplu si 2 cu cate 2 paturi simple. Exista 2 grupuri sanitare (apa calda asigurata) TV color si acces la Internet.
Se organizeaza excursii cu barca la rame si motor si excursii cu canoe la care se aduga si serviciile de ghid in limbile franceza, engleza, germana si rusa.

Pensiunea «Georgeta» (2 flori) - 6 locuri
Un cuplu tanar si foarte dinamic va asteapta in pensiunea lor aflata in partea stanga, la mica distanta de debarcader. Atmosfera calduroasa, preparatele culinare si povestile pescaresti va vor face sa va simtiti ca acasa. Are in componenta 2 camere cu cate un pat matrimonial si una cu 2 paturi simple. Sala de mese moderna de 10 locuri dotata cu televizor.
Gazdele organizeaza tururi cu barca cu motor sau canoe, partide de pescuit, etc.

Pensiunea «Luminita» (2 flori) - 4 locuri
O pensiune care se distinge prin modernism si traditional in acelasi timp isi deschide portile nu departe de debarcader, pe partea dreapta la coborarea din vapor. Veti putea fi in compania gazdelor (Luminita si Doru) intr-o sala de mese moderna si spatioasa, cu o ambianta foarte placuta. Pensiunea are doua camere cu cate un pat dublu.
Se organizeaza excursii cu canoe, barca la rame si barca cu motor pe canalele si lacurile din apropiere.

Pensiunea «Florica» (2 flori) - 6 locuri
O casa foarte ingrijita si o gradina de legume de invidiat arata ca tanti Florica este o gospodina desavarsita. La terasa frumos ornata cu stuf suntem invitati numaidecat sa gustam din specialitatile casei. Pensiunea are in compunere o camera cu un pat matrimonial si un pat simplu, o camera cu un pat matrimonial si o camera cu doua paturi simple. Pensiunea organizeaza excursii cu barca la rame si barca cu motor.
Exista deasemeni posibilitatea de a inchiria canoe de agrement.

Pensiunea «Lucica» (2 flori) - 4 locuri
Dupa cateva minute de mers pe parte stanga de la debarcader, ajungem la o curte cu o casa frumoasa si o alee lunga, inconjurata de flori. La primul contact cu gazda dumneavoastra va veti da sema ca ati facut o alegere buna. Intr-o sala de mese foarte incapatoare Luci va rasfata cu preparate culinare deosebite. Pensiunea dispune de o camera cu un pat matrimonial si o camera cu doua paturi simple.
Se organizeaza excursii cu barca la rame si motor, se pot inchiria canoe de agrement, etc.

Pensiunea «Angela» (2 flori) - 6 locuri
Intr-o curte umbrita de bolta plina de struguri sunteti intampinati de catre Angela. Fiind sotie de pescar pestele va fi nelipsit din lista de meniuri. Casa curata si bine ingrijita precum si primirea calduroasa va vor face sederea foarte placuta. Pensiunea are in compunere o camera cu un pat matrimonial si doua camere cu doua paturi simple.
Exista si o sala de mese moderna. Se organizeaza excursii cu canoe, barca la rame si barca cu motor pe canalele si lacurile din apropiere.

Pensiunea «Nufarul» (3 flori) - 12 locuri si Pensiunea «Lina» (2 flori) - 6 locuri
Dupa o scurta plimbare cu barca, venind de la debarcader, ajungem la tanti Lina, o gazda care ne intampina intotdeauna cu caldura. Intr-o curte plina de flori, vita de vie si multa verdeata, sunt doua case gata sa primeasca oaspetii. In partea stanga putem vedea o casa din lemn invelita cu stuf, recent construita, respactand traditionalul dar care ofera un confort foarte ridicat.
Are in compunere 6 camere duble, fiecare avand grup sanitar si televizor. La parter se afla o sala de mese spatioasa unde tanti Lina isi dovedeste maiestria intr’ale gatitului.
In partea dreapta vedem o casa tipica zonei, care are trei camere double si un grup sanitar comun. Indiferent de alegerea facuta, va veti convinge repede ca nu puteti rata un sejur de neuitat. Se organizeaza excursii cu canoe, barca la rame si barca cu motor pe canalele si lacurile din apropiere.

Pensiunea MARCOV (2 margarete)
Se compune din 4 camere duble, grup sanitar pe hol, TV in sala de mese.
fera pensiune completa pentru 28 Euro/pers/zi. Se organizeaza excursii cu barca la rame si motor.