Consecventa ideii de a sustine si promova ecoturismul, "DeltaVoyage" va ofera sejururi in pensiuni omologate la doua si trei flori care acopera aproape toate zonele de interes turistic din Delta Dunarii. Pentru grupurile mai mari (15-30 persoane) cazarea se face in mai multe pensiuni urmand ca mesele si celelate activitati turistice sa se desfasoare in comun.

Pensiuni de 2 flori
In general, pensiunile omologate la 2 flori sunt ale localnicilor care au transformat un corp de casa in spatiu destinat turistilor. Aceste pensiuni cuprind 2, 3 sau 4 camere, simple sau duble. In fiecare pensiune exista unu sau doua grupuri sanitare cu apa calda in permanenta.
Tarif
- pensiune completa: 120 lei/zi/pers
- demipensiune: 90 lei/zi/pers

Se ofera oaspetilor specialitati traditionale, preparate din peste proaspat, carne, vinat, icre, legume, fructe, lactate, in mare parte, obtinute in mod natural in gospodariile proprii.

Alte servicii:
- excursii de o zi cu barca cu motor, rame sau canoe. Tarif:100 lei/persoana
- excursii de jumatate de zi cu barca cu motor, rame sau canoe. Tarif: 70 lei/persoana
- inchiriere canoe dubla pentru jumatate de zi. Tarif: 50 lei/
- inchiriere canoe dubla pentru o zi intreaga. Tarif: 100 lei

Pensiuni de 3 flori
Aceste pensiuni sunt construite special pentru turism, dotate la nivel occidental si pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.
Tarifele pentru pensiune completa incep de la 150 lei/pers/zi.

Cazare in orasul Tulcea
Pentru cei ce doresc sa innopteze in orasul Tulcea, agentia noastra ofera servicii de cazare si masa la pensiunea "Egreta Alba".
Pretul unei camere duble este de 150 lei. In pret este inclus si micul dejun. Celelalte mese pot fi servite in regim de restaurant.